Dagelijks onderhoud


Het dagelijks schoonhouden van uw kantoor of gebouw wordt door veel mensen nog altijd als zeer vanzelfsprekend ervaren, aangezien dit in de meeste gevallen nog altijd plaatsvindt na kantoortijd is het voor de kantoorgebruikers vaak ook niet duidelijk wat hier allemaal bij komt kijken.

Het lijkt zo simpel even een bureau afnemen, even een vuilnisbak legen, even de stoel afnemen, even de vingertasten van de ramen verwijderen, even de deur afnemen even de vloer stofzuigen, even spinrag verwijderen, even die koffievlek weghalen, even de vloer moppen, bent u het even al zat? Probeert u zich dan eens voor te stellen bij elke hiervoor vermelde handeling welke reinigingstechniek u hierbij zou moeten hanteren en o ja uw kantoorreinigingsspecialist doet al deze handelingen in ongeveer 15 minuten dus doe uw best.

Het reinigen van kantoren lijkt dan ook eenvoudig maar is in werkelijkheid een apart specialisme waar heel veel techniek bij komt kijken. Bijvoorbeeld het innovatieve reinigen doormiddel van de microvezeltechniek wat een zeer milieuvriendelijke reinigingstechniek is maar een geheel nieuwe manier van denken en handelen vraagt van de schoonmaakspecialist.

Ook op het gebied van dagelijks onderhoud willen de reinigingsspecialisten van BFH u graag van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd of BFH ook voor u iets kan betekenen neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op, dit kan dmv ons contactformulier of het telefoonnummer op de hoofdpagina.