Reinigingsadvies bij uitbesteding of inbesteding


Wellicht overweegt de gehele reiniging uit te besteden maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Hoe zorgt u ervoor dat al uw wensen en eisen concreet worden weergegeven in een bestek?Hoe weet u wat de geldende voorwaarden zijn voor de reiniging?Hoe maakt u de gemaakte afspraken meetbaar?

Of overweegt u juist de gehele reiniging in eigen beheer te gaan uit voeren en weet u niet goed hoe u dit het beste kunt doen? Hoe train ik mijn medewerkers zodat zij zelfstandig reinigingswerkzaamheden kunnen uitvoeren? Welke middelen en materialen heb ik nodig?

Neemt u dan eens contact op met BFH, onze consultants staan u graag terzijde bij het gehele uit – inbestedingsproces en zijn met al hun kennis en ervaring in staat uw gehele uit – inbestedingszorg uit handen te nemen. Zeker in de voedingsmiddelenindustrie is het uit – inbestedingsproces een specialisme waar op dit moment maar weinig bedrijven in staat zijn dit op correcte wijze uit te voeren echter bij BFH bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wellicht hebt u plannen om de diverse reinigingsactiviteiten van uw bedrijf uit of in te besteden en zoekt u een bedrijf dat al uw wensen en eisen om kan zetten in een concreet bestek dan heeft u in BFH Consultancy de juiste partner gevonden.Onze consultants kunnen uw gehele uit of inbestedingszorg uit handen nemen.

Neemt u geheel vrijblijvend eens contact met ons op, dit kan dmv ons contactformulier of het telefoonnummer op de hoofdpagina.