Reiniging Food


BFH Cleaning & Consultancy B.V. is een organisatie die zich bij aanvang van de onderneming zich gespecialiseerd heeft in reiniging en desinfectie van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, dit is dan ook altijd nog een van de belangrijkste pijlers van de organisatie. Genoemde activiteiten vinden plaats op basis van meer dan 17 jaar ervaring binnen deze industrie.

De voedingsmiddelenindustrie is een zeer dynamische industrie die voortdurend te maken heeft met nieuwe en veranderende kwaliteitsstandaarden, normeringen en eisen. Ook de medewerkers van BFH volgen deze voortdurende veranderingen samen met haar opdrachtgevers om het gehele reinigingsproces te laten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Het gehele reinigingsproces wordt door BFH vastgelegd in een reinigingshandboek wat klantspecifiek wordt opgesteld en voldoet aan de laatste ISO, HACCP, GMP, BRC, IFS, VWA, normen maar wordt daarnaast ook steeds getoetst aan de praktijk, dit vormt uiteindelijk nog altijd de basis. Juist in de voormelde industrie is een hoge mate van flexibiliteit van de schoonmaak zeer belangrijk, het gebeurt immers regelmatig dat orders nog af moeten en er dus langer door geproduceerd wordt. Door onze Foodspecialisten wordt dan ook steeds gekeken naar nieuwe reinigingsmethoden die kostenbesparend en of kwaliteitsverhogend werken. De kwaliteitsborging is een van de belangrijkste onderdelen bij de reinigingswerkzaamheden in deze industrie, hier wordt door BFH dan ook samen met de opdrachtgevers veel in geinteresseerd. Juist door de ruime ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie heeft BFH dan ook een zeer diverse kring van opdrachtgevers verworven. BFH is momenteel werkzaam bij opdrachtgevers in de volgende voedselverwerkende industrie:

– Wild en Gevogelte
– Zuivel
– Aardappelverwerking
– Snackproductie
– Dierlijke bijproductenveredeling
– Ei en eiverwerking
– Visspecialiteiten
– Slachterijen
– Vleeswaren
– Chips en zoutjes
– Specerijen
– Sauzen en marinades

Bent u geïnteresseerd of BFH ook voor u iets kan betekenen neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op, dit kan dmv ons contactformulier of het telefoonnummer op de hoofdpagina.